Interview met Naomi – oprichster van Ten to Three Bakery

NaomiBlogs

Naomi is de oprichster van Ten to Three Bakery. Voor onze blog gaan wij in een interview er op in hoe zij is gekomen tot het oprichten van Ten to Three.

Naomi, waar kom je vandaan, wat is jouw achtergrond?
Ik ben geboren in Devon, Engeland – een hele mooie regio in het Zuid-Westen van Engeland – daar heb ik gewoond tot mijn tiende jaar, daarna ben ik verhuisd naar Londen. Ik heb economie en rechten gestudeerd aan de universiteit en tot mijn midden dertigste gewerkt als advocaat gespecialiseerd in telecom en IT-rechten, waarmee ik heel de wereld ben over gereisd.

Hoe ben je bij het concept van Ten To Three Bakery gekomen en wat heeft jou gedreven om dit op te zetten?
Vele paden hebben geleidt naar Ten To Three Bakery. Hoewel ik geen professionele bakker ben, is bakken altijd mijn passie geweest. Al als kind bakte ik voor heel mijn familie. Als tiener verdiende ik zelfs wat geld met bakken van wat meer creatieve en uitbundige taarten voor familie en vrienden. Ook heb ik altijd gehouden van het concept “afternoon tea”. Engeland zit vol met prachtige tearooms en ik heb er ontzettend veel bezocht!
Ik heb met name veel goede herinneringen aan de middag theetjes met mijn oudtante en mijn grootmoeder.
Het lijkt een radicale stap om te veranderen van de bedrijfscultuur rechten naar het runnen van een bakkerij en tearoom en de eerste stap zetten was het moeilijkst, maar ik heb nooit meer achterom gekeken.

Wat zijn de verdere toekomst plannen voor Ten To Three Bakery?
Ik zou het heel leuk vinden om meer filialen te openen van Ten To Three Bakery – mijn uiteindelijke droom is om een filiaal in Tokyo te openen.
Waarom Tokyo? Dat is weer een heel ander verhaal…